Afscheid leidster KDV (kinderdagverblijf)

Afscheid nemen van het kinderdagverblijf met een leuk cadeautje voor de leidster? Dan ben je hier op de juiste plek. Je vindt bij ons een heleboel leuke, mooie, originele en uniek cadeautjes voor het afscheid van het kinderdagverblijf.

Origineel afscheidscadeau

Als je kind een fijne tijd heeft gehad bij het kinderdagverblijf, is het leuk om de lieve leidsters te bedanken. Natuurlijk kun je zelf iets knutselen, maar hoe bijzonder is het om afscheid te nemen met een origineel cadeau voor de juf van het kinderdagverblijf? Je vindt bij ons leuke houten hartjes of een cadeautje met bloemzaadjes; ‘Bedankt dat je mij hebt laten groeien’. Maar we hebben ook stevige vilten shoppers en hele leuke strandtassen. 

Afscheidscadeau kinderdagverblijf zelf samenstellen

In combinatie met onze kaarten, kun je zelf een leuk cadeaupakket samenstellen voor het afscheid van de juf op het kinderdagverblijf. Ook verkopen we hele leuke stickers, die perfect passen bij onze cadeautjes. Door het zelf leuk in te pakken, kun je een gaaf en origineel afscheidscadeau geven. 

Bekijk onze site en kies een leuk cadeau voor de leidsters van het kinderdagverblijf. Heb je met spoed iets nodig? Neem dan van te voren even contact met ons op via whatsapp of plaats een spoedbestelling. We verzenden je bestelling dan binnen 24 uur.