afscheid-bedankt-juf-corona-bedankjes-armband-schooljaar-bedank-lerares-juffrouw-leidster-kinderdagverblijf-cadeau-regenboog-zwartBedankt juf coronatijd

Bedankt juf, cadeautjes voor in de coronatijd.

De coronatijd is voor iedereen een hele lastige en moeilijke tijd. Kinderen hadden het zwaar tijdens de lockdown. En ook de juffen en meesters vonden het moeilijk. Liever een klas vol kinderen, dan onderwijs op afstand. Handig hoor, online lesgeven, maar niets is fijner dan lesgeven in de klas met alle kinderen om je heen. 

Elke juf of meester deed het op haar of zijn eigen manier. En ondanks de moeilijke tijd, heeft iedereen er het beste van proberen te maken. Dus bedankt juf tijdens de coronatijd! En: Bedankt meester! Bedankt voor je inzet, bedankt voor je interesse, bedankt voor je extra tijd in deze rare periode waarin corona centraal stond.

Extra waardering tijdens coronatijd

Ouders leerden tijdens de corona periode het werk van de juffen en meesters te waarderen. Want wat was het zwaar: Zelf (thuis)werken en je kinderen onderwijs geven. En nee, je bent niet de juf, je bent niet de meester, maar de mama of de papa. Soms ging het makkelijk, soms ging het moeizaam, soms vloeiden er tranen en soms was er strijd. Maar altijd was de juf of meester op de achtergrond beschikbaar tijdens de corona tijd. En gelukkig maar, zonder de juf of meester hadden veel ouders en kinderen het niet zo lang vol gehouden. Dus in deze coronatijd kunnen wij ons voorstellen dat je de juf of meester graag wilt bedanken als blijk van waardering.

Hoe je de juf of meester bedankt tijdens corona

Met de corona tijd in het achterhoofd, hebben wij enkele cadeautjes gerealiseerd om een juf of meester te bedanken. Zo vind je bij onze kaarten een kaart speciaal met een gedicht over de moeilijke tijd die achter ons ligt. Maar daarnaast hebben we ook armbandjes en snoepcadeautjes gemaakt waarmee je in deze corona tijd kunt zeggen: Bedankt juf! Bedankt meester! Maar natuurlijk vind je in onze webshop nog talloze andere cadeautjes waarmee je een juf of meester kunt bedanken voor hun inzet in corona tijd. 

Had je het al gezien? Deze webshop is onderdeel van Ukkepuk.shop