Cadeau voor de Dag van de Leidster nodig? Verras de leidster met een leuk cadeau uit onze webshop. Wij hebben ontzettend veel leuke cadeautjes om de leidster te verrassen op de Dag van de Leidster.

Elk jaar vindt de Dag van de Leidster plaats. Om precies te zijn: Op elke derde donderdag in september. In 2023 valt de Dag van de Leidster op 21 september. Op deze dag kun je de leidsters in het zonnetje zetten en bedanken voor al hun inzet, energie en doorzettingsvermogen. Denk hierbij niet alleen aan leidsters van een kinderdagverblijf, maar ook aan leidsters op een VSO, BSO of aan een gastouder of andere pedagogisch medewerkers. Een klein bedankje of een leuk cadeau om je waardering voor de leidster uit te spreken. De Dag van de Leidster is hier hét perfecte moment voor.

Diverse leuke bedankjes

In onze webshop vind je heel veel leuke cadeautjes om een leidster te bedanken tijdens de Dag van de Leidster. Op deze pagina Dag van de Leidster hebben we een overzicht gemaakt met voorbeelden van deze bedankjes. Je kunt deze gemakkelijk en snel bestellen en eventueel personaliseren. Een leuk bedankje is bijvoorbeeld een blik gevuld met snoep. Je kunt kiezen uit verschillende soorten snoep. Zo geef je een kant-en-klaar cadeau. Wil je dat liever niet, dan kun je de blikken ook zonder vulling bestellen.

Spoedbestelling Dag van de Leidster

Heb je super snel een cadeau nodig voor de Dag van de Leidster? Uiteraard is het mogelijk om bij ons een spoedbestelling te plaatsen. Wij verzenden je cadeau voor de Dag van de Leidster dan binnen 24 uur. Neem bij twijfel altijd eerst van te voren contact met ons op. De snelste manier is om een bericht via Whatsapp te sturen. 

juf-bedankt-hart-helpen-groeien-hout-afscheid-kado-cadeau-schooljaar-opvang-peuterspeelzaal-creche-dag-juffendag-verjaardag-lerares-leerkracht-school

Houten labels als waardering

kaart-groeien-afscheid-kinderopvang-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-leidster-cadeau-bedankt-juf-bso

Leuke kaarten

leidster-thee-blik-lieve-juf-dag-van-de-leidster-afscheid-theeblik-peuterspeelzaal-kinderdagverblijf-bso-vso-hartjes

Blik met óf zonder inhoud

sticker-favoriet-ben-jij-juf-meester-leraar-lerares-leerkracht-school-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-kado-cadeau

Stickers met div. opdrukken

Wist je dat deze webshop onderdeel is van Ukkepuk.shop