juf-kaarthouder-afscheidscadeau-hout-kaart-houder-droogbloemen-buisje-kaart

Bedankt juf (en bedankt meester!)

Bedankt juf en natuurlijk bedankt meester… Wanneer je afscheid neemt van een juf of meester is het super leuk om als blijk van waardering de leerkracht te verrassen met een leuke attentie. In onze webshop vind je heel veel leuke cadeautjes om een juf (of meester) mee te bedanken. Van kleine tot grote bedankjes voor alle juffen en meesters.

Originele bedankjes voor juf

Wil je de leerkracht een origineel cadeau geven om te zeggen: Bedankt juf (of meester)? Dan vind je bij ons een ruim aanbod aan cadeautjes voor de juf of meester. Genoeg cadeautjes om uit te kiezen! Regel je zelf een ‘bedankt juf’ cadeautje of wil je met de hele klas samen de leerkracht bedanken? Van kleine presentjes tot duurdere klassencadeaus, er is bij ons altijd een origineel cadeau te vinden waarmee je kunt zeggen: ‘Bedankt juf!’.

Snoep als bedankje voor juf

Liever geen snoep om juf te bedanken? Omdat dat misschien saai of afgezaagd is? Onzin! Wij hebben super leuke bedankjes van snoep gemaakt. Juist om het origineel en leuk te maken om juf te bedanken. Zo is het geven van chocolade super cool met onze hippe chocoladerepen! En M&M’s geef je gewoon in een modern buisje met vrolijk bijpassend kaartje. En zo hebben we nog veel meer leuke creaties waarmee het juist erg leuk is om juf te bedanken met snoep. Onze blikken kun je naar wens laten vullen met Engels Drop, krijtdrop, vruchtenhartjes of gemixte toffees. 

Bedankt juf: Inspiratie voor jou

Het kan best lastig zijn om een keus te maken uit alle leuke presentjes om juf te bedanken! Daarom hebben we hieronder uit al onze verschillende categorieën een paar leuke producten uitgelicht om je te inspireren zodat je gericht verder kunt klikken.

blik-afscheid-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-leidster-juf-bedankt-dat-je-mij-hebt-laten-groeien

Bedank juf met een van onze blikjes met (of zonder) inhoud.

beste-juf-cadeau-gondeldoos-hart-goud-afscheid-afscheidscadeau-schooljaar

Leuke gondeldoosjes om je cadeautjes in te verpakken.

afscheid-bedankt-juf-corona-bedankjes-armband-schooljaar-bedank-lerares-juffrouw-leidster-kinderdagverblijf-cadeau-regenboog-zwart

Armbandjes met een boodschap, zelf op maat te maken dus passend voor elke juf.

bedankt-juf-tas-strand-vakantie-beach-afscheid-schooljaar-einde-basisschool-leerkracht-juffen-lerares-leerkracht-blauw-baby-pink

Bedank juf met een prachtige tas. Ook super leuk als klassencadeau.

Hopelijk heb je iets leuks gevonden om tegen de leerkacht te zeggen: Bedankt juf of bedankt meester! En heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de app of per mail. 

Bedankdejuf.nl is onderdeel van Ukkepuk.shop