Geef een cadeau op de Dag van de Leerkracht / Dag van de Leraar.

Elk jaar op 5 oktober vindt de Dag van de Leraar plaats. Op deze dag kunnen leraren, leraressen, juffen, meesters en docenten in het zonnetje gezet worden. Bedank ze met een leuk cadeau voor hun inzet! Wij hebben voor de Dag van de Leraar veel leuke bedankjes. Hieronder zie je een aantal van onze producten die leuk zijn om te geven tijdens de Dag van de Leraar. 

Dag van de Leraar 2024

De Dag van de Leraar vindt in 2024 plaats op zaterdag 5 oktober. Deze dag wordt wereldwijd gevierd en is in het leven geroepen om alle leerkrachten en docenten te bedanken voor hun inzet. Scholen en onderwijsinstanties kunnen bij ons terecht voor een leuk cadeautje om hun personeel tijdens de Dag van de Leraar te verrassen! Je vindt in onze webshop verschillende producten speciaal voor de Dag van de Leraar.

Dag van de leraar gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau geven tijdens de Dag van de Leraar is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Wij kunnen diverse producten personaliseren met naam. Zo kunnen onze tassen en etuis allemaal bedrukt worden met naam. Maar we kunnen desgewenst ook ontwerpen op maat maken. Onze blikken kunnen we op verzoek voorzien van een speciaal label, met tekst of opdruk naar keuze. Zo kun je tijdens de Dag van de Leraar een uniek en persoonlijk cadeau geven. Een cadeau waarmee je de leerkrachten écht in het zonnetje zet.

Leerkrachten bedanken

De Dag van de Leraar is de perfecte dag om je waardering voor de leerkrachten te laten blijken. Je vindt bij ons diverse mogelijkheden om leerkrachten te bedanken. Van kleine bedankjes tot grote cadeaus, er is voor elk budget een geschikt presentje te vinden. Heb je vragen over geschenken of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen voor de Dag van de Leraar? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met een uniek en onvergetelijk cadeau!