Levertijd, verzending en afhalen

Ontvangstbevestiging

Plaats je een bestelling in onze webshop, dan ontvang je altijd een bevestiging per mail. Is dit niet het geval, kijk dan eerst even in je spamfilter. Zit hier de bevestigingsmail niet tussen, stuur ons dan voor de zekerheid een mail of appje. Dan kunnen we voor je nakijken of we de bestelling in goede orde hebben ontvangen.

Levertijd

Veel van onze producten worden met de hand gemaakt en bedrukt. Dit kost tijd en daarom hanteren wij een verzendtijd van ongeveer 2 tot 3 werkdagen* na ontvangst van je betaling. Dat betekent dat we proberen om binnen deze tijd je bestelling te verzenden. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, dan nemen wij contact met je op. Let op: Betaal je via overboeking, dan duurt het enkele werkdagen voordat wij je betaling hebben ontvangen. Het duurt dan dus ook langer voordat wij starten met de verwerking van je bestelling.

*Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. In de maanden april, mei en juni kan de levertijd oplopen in verband met drukte. Informeer dan bij ons naar de exacte levertijd.

Spoedbestelling

Heb je met spoed een bestelling nodig, dan kun je tegen een extra bijbetaling van 4,95 euro kiezen voor een spoedbestelling. In dat geval wordt je product binnen 24 uur gemaakt en verzonden. In de meeste gevallen verzenden we spoedbestellingen die we voor 12.00u hebben ontvangen, nog dezelfde werkdag*. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat het niet lukt om je bestelling met spoed te maken en te verzenden. Neem daarom altijd van te voren contact met ons op als je een spoedbestelling wilt plaatsen. Je ontvangt het snelste een reactie van ons als je via whatsapp een bericht stuurt. Let op: Plaats je op vrijdagmiddag of in het weekend een spoedbestelling, dan wordt deze op maandag verzonden.

In de regel bezorgt PostNL de volgende werkdag, maar dit is helaas niet altijd het geval. Wij hebben hier geen invloed op en zijn niet verantwoordelijk voor een tijdige levering door PostNL. Een spoedbestelling is dus altijd op eigen risico.

*Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Verzending

Je bestelling wordt vanuit Nederland verzonden. Wij hanteren de tarieven van PostNL voor het verzenden van brievenbuspakketjes en pakketpost. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je van ons een mail met een Track&Trace code. Vanaf het moment dat wij je bestelling bij PostNL hebben ingeleverd, hebben wij geen invloed meer op de levertijd. Let op, op maandag bezorgt PostNL geen brievenbuspost. Hou hier rekening mee.

Afhalen

Het is mogelijk om een bestelling bij onze webshop in Hengelo (Overijssel) af te halen. Neem van te voren even contact met ons op via whatsapp. Je ontvangt dan meer informatie over het afhalen van je bestelling.