Afscheidscadeau juf

Een afscheidscadeau voor juf hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je vindt in onze webshop namelijk een heleboel leuke afscheidscadeautjes voor de juf. We hebben een paar standaard producten, maar je vindt bij ons ook heel veel producten die we kunnen personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van de juf er op. Je kunt hierbij denken aan etuis, notitieboekjes en leuke tassen. Zo heb je een uniek en origineel afscheidscadeau voor juf!

Afscheidscadeau kopen of knutselen

Twijfel je nog tussen het kopen of zelf knutselen van een afscheids cadeau voor juf? Met onze (gepersonaliseerde) cadeautjes voor juf kun je heel gemakkelijk zelf een mooi cadeau samenstellen. Combineer dit met onze stickers om het cadeau fraai in te pakken. Een leuke tekening van je kind er bij en je hebt een prachtig afscheidscadeau voor juf “geknutseld”. Dat scheelt tijd en werk én het is toch origineel en super leuk!

Afscheidscadeautje klas

Ben je op zoek naar een cadeau voor juf namens de hele klas? Je vindt bij ons hele mooi grote vilten shoppers maar… onze strandtassen zijn pas een echte hit! Een ander origineel cadeau is bijvoorbeeld een klok, voor in het klaslokaal van juf. Deze kunnen we voorzien van een persoonlijke tekst. Wil je met de klas indruk maken met een afscheidscadeau? Kijk dan vooral nog even op onze pagina met klassencadeaus.